Tåg, bussar m.m. FUNGERA SOM NI SKA!!!

Nu börjas det igen, man vaknar innan klockan. GRRR!

Har tänkt på det här med tågen. På vinter så går dom inte i tid för att det är kallt. Hösten blir det problem för att då är det löv halt. Sommaren så kommer problemen av värmen och gör sommarkurvor. Har inget till våren men det finns säkert något. Att dom inte lär sig av allt och fixar dessa evinnerliga problemen. Dörrarna fungera ju inte som dom ska heller. I morse var det tre dörrar som inte gick att öppna. Man har ju knappt någon tid på sig vid stationerna, när man ska av och på. Vet dom som inte kommit av och så har tåget bara kört vidare. Tar ju inte merän några sekunder innan det blåses i visselpipan.
Inte nog med det utan nu kommer det flera problem inne i tågen med. Ventilationssystemen fungerar inte som dom ska. Det blir så varmt att all luft och syre försvinner, man kan knappt andas. Kan man inte bygga tåg som fungerar alltid! Ska ju inte vara omöjlighet i vår tekniska värld.

Sen kommer vi till bussarna. Chaufförerna som kör (vissa av dom) måste ha stulit bussen, för så kör dom.  Man åker som en boll, hit och dit, inget roligt. Sen kan dom inte klockan heller utan kör innan utsatt tid.

Det tjatas om att man ska åka kollektivtrafiken men det är ju inte det roligaste. Då man ju jobba på att lösa alla problem som finns. Så blir det trevligare att åka. Träffar ju så många trevliga och härliga människor när man åker. Alla som åker hade varit mycket gladare om allt fungerat.

Man skulle kunna skriva en novell om alla problem vi haft men det blir ingen rolig läsning.

Kommentera här: