Eurovision, bilar, siesta m.m. och sen var helgen slut!

Hade en skön fredagskväll och bara slappade samt kollade lite tv. Det är skönt att bara göra ingenting. Veckorna går så fort och så även helgerna. Man njuter av dessa stunder på helt olika sätt. Det är härligt att ha ett jobb och gå till med trevliga arbetskamrater. När helgen kommer och man kan umgås med familjen, så är det en härlig känsla att ha tid till detta. I fredags så han jag hjälpa Della lite med hennes pluggande inför tentan.
Lördags vaknade vi tidigt, alldeles för tidigt så vi sträckte ut oss i soffan några timmar. Sen gick vi en runda på stan. Tog en sväng inom dressman där Magnus har fått ett presentkort. Så han inhandlade 4 stycken kortärmade skjortor. Så spelade jag på eurovisions låtarna, ja några i alla fall.

Sen hem för att få i oss lite mat och när klockan var 17.00 gick vi upp till centrum igen. Det var ju cruzing på stan, eftersom det varit en stor bil utställning här.

Det visades sportbilar, granna sådana.


En massa amerikanare, både snygga och rena pilsneråken.


Det är ju så att den vanliga trafiken måste ju fungera ändå men busschauffören anpassar sig men öppen vindruta samt armen utanför :)


Massor av människor var ute för att titta på alla bilarna. Polisen körde med motorcykel för att hålla koll på utelivet. Tyvärr gjorde han en sväng lite för snabbt och motorcykeln hamnade på sidan.


Solen sken så vackert på alla bilarna och det var riktigt skönt att vara ute.

Sen gick det inte bättre än att några fick motorstopp, sen var där några som kokade. Detta eftersom det går inte fort att köra runt. en runda tar nästan en timme.


Denna granna bil var jätte snygg men så har dom satt på klistermärken på sidan av den, varför förstör man bilen på detta viset om man lagt ner hjärta & själ i att renovera den?


Här är ett typiskt "pilsneråk". Det är nog lite sport i att se vem som har det västa åket.


Sen kollade vi på eurovision tävlingen och chattade samtidigt med Mikiz och Dennis. Eftersom jag tidigare spelade på några av låtarna så hoppades jag givetvis att vinna lite pengar. Ja, jag spelade på Tyskland med men hon var ju favorit och gav inte så mycket pengar. Låten är mycket bra.

När kommer den härliga sommarvärmen!

Kommentera här: