Två långa dagar...

Nu har jag haft två långa dagar med möte på kvällen.
Igår hade vi årsmöte i vår personalförening "kaffe". Det är ju så att man måste hålla ett sådant om året. Vi har de senaste åren bjudit in en föreläsare som har berättat en massa intressanta saker för oss efter mötets slut. I år hade vi bjudit in Johan "plexus" Oldenmark som skulle berätta om distans & balans. Vilket han gjorde med bravur och alla var jättenöjda. Blev en hel del skratt. Johan är en glad och energis kille, framför allt så är han genuin och står för vad han säger.

Detta glada ansikte smittar av sig och man kan inte annat än att bli glad. Ett gott skratt förlänger livet. :D Efteråt så körde vi hem till oss, där min gubbe hade fixat te och kvällsfralla. Vi satt och snackade en bra stund. Julia fixade lite autograf till sin kompis och fick en kanonbild. Eftersom ingen ville erbjuda honom att träna på sitt gym här i Hässleholm så hade jag ordnat att han fick träna på vårt gym i Höör. Detta finns på räddningsstationen och alla grabbarna där fick snackat lite med honom. Sen tog han tåget norrut ut igen. Tusen tack för en mycket trevlig föreläsning.

Så idag var det dags för facket att hålla sitt årsmöte. Så nu sitter jag som förhandlare på två år. Det är roligt och intressant. Alla i styrelsen är ett kanon gäng och lika glada samt jätte trevliga.

Efter årsmötet så hade vi ordnat filmvisning för alla medlemmarna, synd att inte det var fler som tog denna chansen. Filmen var ganska medelmåttig och handlade om tre pars olika kärleksliv i New York. Det var lite Woody Allen stuk på filmen. Vi bjöd på läsk och popcorn samt många skratt under mötet.

Kommentera här: