Vilka träningsgym vi har här i hässleholm!!!!

Har idag försökt att jaga runt efter ett gym som kan ta emot en person som vill träna innan han åker hem med tåget på onsdag. MEN detta verkar vara som förgjort!!!
Tar inga gym emot enstaka träningsgäster längre? JO, ett i Hässleholm men dom öppnar inte förrän kl 17.00 och vår gäst åker hem vid lunch tid på onsdag. Eftersom han vill fördiva lite tid innan tåget går tillbaka till Stockholm så tänkte han träna. Träna har ju varit en stor del av hans hela liv. Bara för att han inte vill köpa månadskort eller årskort så verkar det kört. All respekt för gymens policy men finns det inga människor som strö tränar längre?
För hade ju alla gymen engångs träningsavgifter och man kan undra vad som hänt med oss människor?
Det måste finnas de som efterfrågar detta. Exempelvis arbetare som är i vår stad och jobbar en eller två veckor. Är detta likadant i alla orter i Sverige? Kan det vara så att man inte ska få ha den valmöjligheten eller behöver vi någon som bestämmer att man ska köpa ett månadskort eller årskort för att komma iväg till träningen?

Harr ni tips och ideer så hör gärna av er annars så får Johan Oldenmark åka tillbaka till Stockholm utan att få träna i Hässleholm. Kolla gärna in denna super trevliga och energiska kille på hans hemsida: http://oldenmark.se/index.html

Kommentera här: