Varför ska det var så svårt.....

Idag åkte Mikiz tillbaka till sitt liv i London och skolan som startar snart. Hennes fästman väntar på hennes hemkomst. Nu dröjer det ett par månader innan dom kommer på besök igen. Jag längtar redan till dess. Det är som jag sagt många gånger tidigare tur att internet finns och att man är lite datanörd. Det känns inte så långt emellan oss som det i verkligheten är.
Åter igen så är det vissa saker man i verkligehten önskar att man bara kunde knäppa sina fingar och allt löste sig. Det konstiga är att det känns just nu som bara min familj drabbas av det ena sen det andra hela tiden. Varför just oss?
Tänk om vi slapp en massa bekymmer under minst ett par år! Tycker att det är vår tur nu, att slippa tänka på en massa negativa saker.
Älskar min familj över allt annat på denna jord men vore tacksam om man slapp bekymmer. Sen vet jag att man alltid kommer att ha viss oro över de sina men det ligger i det normala. Men man kan undra vart världen är på väg när det är så många arbetslösa och man inte kan tjäna tillräckligt med pengar så att man kan göra rätt för sig.
Någonstans på vägen så har man glömt att höja arbetslöshetsersättningen och ännu värre är det för ungdomarna. Regeringen är samma skit oavsett vem som än styr. För kan dom inte ordna arbete till alla eller se till att man åtminstone har det som behövs, så kan vi nästan vara utan dem. Tycker att jag betalar hur mycket skatt och olika avgifter till vårt samhälle men vad har jag igen för det!
Tror jag sticker och bosätter mig någon annanstans på denna jord men med min tur så är det samma skit där med. Skulle vara nöjd bara det är varmt där.
Just nu så tycer jag att min hjärna inte kan hantera mer. Där finns inte plats till mer och ändå så tycks det aldrig ta slut.
Ta semester, det skulle jag vilja men behöver komma ifrån och det finns inte utrymme till det tyvärr.
Vem vet en vacker dag kanske det regnar manna från himmeln eller vad man nu säger!!!!
Älska hela min familj mer än något på denna jord.