SEMESTER

Så underbart att kunna tillbringa sin semester här på vårt smultronställe efter ett års flitigt arbete. Älskar denna plats så mycket.

Igår möte vi några nya danska vänner som ska köpa bostad på denna underbara plats. Hade en kanon trevlig kväll i El Campello med dem igår kväll.
Idag slappade vi på stranden och solade lite försiktigt så här i början. Imorgon har vi lite måsten att uträtta i Alicante.

Söndagen tillbringade vi på stranden och njöt av sol och snabb mat. Lite stickning och en bok samt vätska.

Fann ett överkast som en strand säljare hade. Han ville egentligen ha en summa och jag sa en annan. Han tyckte jag prutade för mycket men så såg han polisen på stranden och då fick jag det för mitt pris 😆👍

På söndagskvällen så gick vi på bella donna med våra nya vänner. De hade med sig sina nya vänner från England. Speåkmässigt blev det en salig röra: svenska , danska och engelska. 👍

Måndagen hade vi vikt för en hel del måsten. Detta härliga skyltfönster fanns där vi träffade vår försäkrings dam Cindy. Verkligen härlig tjej, som hjälpe oss att ordna en billigare försäkring till bättre villkor än den vår bank hade.

När vi även hunnit med att träffa vår advokat som hjälpte oss att bli av med en massa pengar i skatteavgifter som vi skulle betala, så fann vi denna lilla gata som var full av svampar.

Inne i Alicante har de en liten mini park där dessa gigantiska träd växer. Otroligt vackra är de.

På lördag blir det lite vinprovning 👍🍷