Mätare....

Idag hade jag en tid hos läkaren på endokrinologimottagningen i Hässleholm. Detta för att mitt långtidsblodsocker spökar för mig och ligger alldeles för lågt. Läkaren frågade mig en massa frågor och jag svarade på allt. Det var allt från: svimmar du?, har du hjärtklappning? svettas du plötsligt? m.m.Nu bestämde han att jag ska gå omkring med en knapp på armen :)
 
Så här ser den ut och via den ska jag läsa av mitt socker flera gånger om dagen. Den sitter på min ena "änglavinge" och dallrar runt.
Denna lilla apparat skannar av knappen och jag kan se direkt vad mitt socker ligger på.  Så i två veckor ska jag göra detta sen blir det återbesök. Är det inte något fel på detta så ska jag göra några andra tester. Men detta skulle utesluta insulinoma men läkaren trodde inte det var det men bättre säker menade han. Tur är det för det vill jag inte ha. Så nu mäter jag på som bara den.
Ska lämna den direkt efter nyår sen blir jag kallad igen till läkaren. Så får vi se vad det är. Eftersom jag är GBY-opererad så spelar detta roll och man har sett så låga blodsocker efter dessa operationer. Hoppas på att hitta en lösning för jag gillar inte att gå om kring på detta viset.