Valborgsmässoafton

Denna vecka har varit jobbig men nu är det äntligen fredagsmys. Bara väntar på att gubben ska komma hem efter sitt jobb. Dom var tvunga att ha klart en lägenhet idag, så jag vet inte när han kommer.  
 
Det där med att gå ut och kolla in eldar som brinner, näääää. Mitt hjärta brinner ändå så hett för min Magnus. Vi kommer att sitta och slappa i soffan, mysa som bara den. ♥


Della ska iväg på fest och innan idag så inhandlade hon en bajapäron. Så nu har hon just bjudit sin mor på en sådan. Det är så gott och smakar som smält päronglass. Gottigottt.

Mikiz har varit ute i skogen med sin klass från collage och fotograferat en hel dag. Gissa om hon var trött! MEN bilderna blev kanon så ni måste bara gå in på hennes blogg för att kolla dom.  http://wildpixie.blogg.se/


Frustrerande....

Skönt att ha så härliga arbetskompisar när man är trött och lätt agressiv på mitt datasystem. Inser nu att vi måste få hjälp med systemet annars kan det bli hur tokigt som helst. Hoppas kunna få ett eller två ord med chefen om detta imorgon.

Så här konstig kan man bli av sådana här problem.....
Det har varit ett underbart väder idag så en kollega och jag tog lunch ute.

Det blev kycklingspett med jordnötssås och det är bara så gott, mmmmmm. Vi satt ute i solen och njöt av varandras sällskap samt det fina vädret.  Man har ju en hel del att snacka om många gånger.

Sen körde Della och jag för att handla lite på Netto. Hon övningskör ju så hon kan få sitt körkort. Men att handla på Netto är som förgjort eftersom dom måste nog bara få in max två av varje sak. Allt är ju alltid slut även om man kommer samma dag, det är bara så bedrövligt. Vi tänkte grilla i helgen, så vi kan fira Magnus som fyller år på lördag.

Spaniendrömmen, just nu!


Har just nu en ide om ett dröm önskemål. Det skulle kunna vara så att vi kunde driva ett litet hotell i Spanien med ca 20 - 25 rum. Där 5 av rummen skulle vara våra egna. Det skulle vara hela vår familjen som kommer med oss ner och jobbar i driften av detta hotell.

Jag själv kommera att jobba med kontorssysslorna och hjälpa till i reception samt baren.
Magnus ska vara vaktmästare och hjälpa till i baren. Kanske köra och hämta samt lämna gäster på flygplatsen.
Mikiz får bli ställets fotograf och webside ansvarig samt hjälpa till i reception & bar.
Dennis (fästmannen) blir som Magnus vaktmästare och bartender.
Elin som läser barn & fritid är ganska självklar. Vi startar en liten "barndagis" mellan 10 - 16 så föräldrarna kan låta barnen vara där och då tar hon hand om dom. Kan även ha barnvaktservice på kvällarna om det finns önskemål för detta.
Julia som vill bli veterinär är lite mer svårplacerad i vår familjeverksamhet men har givetvis löst detta med. Startar en veterinärmottagning och har ett litet zoo med mindre djur som barnen kan vara i. Detta kommer Mikiz också vara med att sköta.
Della som läser marknadsföring kommer att sköta den biten samt hjälpa till i reception och baren. Hennes kompis som är kock, lättplacerad eller hur! Har sin självklara plats. Sen kommer man kanske att behöva anställa några inom servicebiten av den dagliga rutinen gällande rummen.

Nu är det bara någon som kan "låna" mig ett sådant ställe och vi kan starta verksamheten.
Det ska vara ett ställe med ypperlig service och glädje.
Längtar efter att få hänga upp skylten.


HÅLL DRÖMMEN LEVANDE!