Äntligen har helgen kommit!

Denna vecka har varit seg och låååååång. Nu är det helg och jag ska njuta.

Så nu har jag snart druckit min första öl för kvällen. Det gjordes under tiden som jag dansade med "snabeldraken" (dammsugaren). Sen ska vi hålla kväll och kolla lite film och äta en massa onyttigt. Undrar vid vilket klockslag jag somnar i soffan? Man behöver ju sin skönhetssömn.

Tåg, bussar m.m. FUNGERA SOM NI SKA!!!

Nu börjas det igen, man vaknar innan klockan. GRRR!

Har tänkt på det här med tågen. På vinter så går dom inte i tid för att det är kallt. Hösten blir det problem för att då är det löv halt. Sommaren så kommer problemen av värmen och gör sommarkurvor. Har inget till våren men det finns säkert något. Att dom inte lär sig av allt och fixar dessa evinnerliga problemen. Dörrarna fungera ju inte som dom ska heller. I morse var det tre dörrar som inte gick att öppna. Man har ju knappt någon tid på sig vid stationerna, när man ska av och på. Vet dom som inte kommit av och så har tåget bara kört vidare. Tar ju inte merän några sekunder innan det blåses i visselpipan.
Inte nog med det utan nu kommer det flera problem inne i tågen med. Ventilationssystemen fungerar inte som dom ska. Det blir så varmt att all luft och syre försvinner, man kan knappt andas. Kan man inte bygga tåg som fungerar alltid! Ska ju inte vara omöjlighet i vår tekniska värld.

Sen kommer vi till bussarna. Chaufförerna som kör (vissa av dom) måste ha stulit bussen, för så kör dom.  Man åker som en boll, hit och dit, inget roligt. Sen kan dom inte klockan heller utan kör innan utsatt tid.

Det tjatas om att man ska åka kollektivtrafiken men det är ju inte det roligaste. Då man ju jobba på att lösa alla problem som finns. Så blir det trevligare att åka. Träffar ju så många trevliga och härliga människor när man åker. Alla som åker hade varit mycket gladare om allt fungerat.

Man skulle kunna skriva en novell om alla problem vi haft men det blir ingen rolig läsning.

Vilken dag idag!

Ska det krångla, så ska det krångla.
Idag har det bara varit problemlösning hela tiden på jobbet. Fick inte gjort vad jag hade tänkt mig.
Telefonen har stört mig och en massa andra små saker som borde varit lätta att lösa men icke.

Man kan bli skogstokig på sånt. Så nu har jag skapat en att göra lista till morgondagen och hoppas att kunna följa den. Utan att det blir för många avbrott.
Just nu känner jag att skulle kunna somna på stående fot. Ska försöka att krypa ner i sängen tidigt och hoppas på att slockna direkt.

Man tar nya tag imorgon och ger järnet igen.