Flyingtime!!!

Tjejer har ni nu laddat kvasten med kanna och katt? Jag har kollat med Male och han hakar på. Tänker ge mig av någon gång på eftermiddagen, för att komma fram i god tid. Man ska ju hinna ha lite roligt innan det är dags att åka hem igen.


Idag var det riktigt jobbigt att stiga upp! Undrar om det kan ha med att vi ställt om klockan eller...
Vårtrötthet kan det med vara, näää, nu kommer sommar och värme samt dessa ljusa sommarkvällar. Då man kan sitta uppe hela natten och bara njuta.

Grilla är en trevlig sysselsättning med och det smakar så gott. Ett litet grilltips till alla er som älskar vitlök: Ta en klyfta vitlök, inte större än att man kan rulla en halv baconskiva runt den. Trä den sedan på ett grillspett. Gör nu MÅNGA sådana för jag garantera att dom tar slut. Vitlöksklyftan blir kokt i baconfettet och man smakar inte vitlöken men luktar desto mer :)
Detta är något som vi alltid gör när vi grillar. Av någon underlig anledning så gör vi alltid för lite av dom varje gång.....

HA MOD ATT VARA DEN DU ÄR OCH TAPPA INTE MODET FÖR ATT DU ÄR DEN DU ÄR. DU ÄR UNIK.

Årets första..


Årets första glass har inköpts och ätits idag. Det smakade riktigt gott även om det var småkallt i luften. Men nu är det ingen hejd på våren. Snart ska jag få njuta av våren i London och träffa min Mikiz och hennes Dennis. Hoppas att vi får njuta av en underbar tid tillsammans. Även om jag pratar med henne i princip varje dag, så känns mitt hjärt tomt av saknad ibland. Har packat resväskan full av saker från Sverige till henne. Så har jag en och annan överaskning också med mig.

Sen har vi flyttat det sista till Della så nu är hon hemma igen. Alla hennes saker har hon packat in i det lilla rummet som är hennes nu. Mycket saker i detta lilla rum.

Måndag, trött!!!

Då har man ställt om klockan. Givetvis så tror jag att man kan sova till klockan ringer. Detta på grund av att klockan ringer en timme tidigare egentligen men nix. kl.04.40 vaknar jag och inser som vanligt att det är omöjligt för mig att ligga kvar i sängen. Dels för att det inte är lönt att somna om och framför allt att jag håller på att kissa ner mig. Är alltid jätte kissnödig på morgonen. Då var det mörkt när man åkte till jobbet igen men fortfarande ljusare när jag kom till Höör.

Så här fin var blomman som jag fick i fredags. Den doftar underbart, synd att man inte kan ha luktdator.
Så har jag färgat Dellas hår idag. Det var tre stycken färgningar på mindre än en vecka. Har nog anlag att bli frissa. Tyvärr så var man ju inte den som vann lite grann, så där 215 miljoner kronor på lotto. Men hoppet lever ju kvar på vår kenorad, sen har jag 4 tia lotter så vem vet...