Så nu är det snart vår tur....

4,5 arbetsdagar kvarför oss att jobba sen blir det VIVA ESPAÑA here we come. Ska bli så underbart med vår ledighet i Spanien. Blir så klart lite måsten men denna gången är det inte så mycket av den varan.
Igår så hjälpte Magnus och Robin Elin att flytta in i sin egna lägenhet här i Höör. Så det stora karlarna flyttade möbler och Elin packade upp.
Jag hade med mig lite bubbel så att vi kunde inviga lägenheten.
 
 
 
 

SOL SOL SOL

Igår tog vi en tur till ön Tarbca för att kolla in denna lilla ö. Det är en mycket liten ö. De flesta som reste ditt gjorde det för att sola och bada. Vi gick ganska fort runt ön och det var inte så super mycket att se men de hade god mat där.

Vi fann detta renoverings objekt och kanske man ska satsa. Det har ju inbyggd AC i alla fall. 🌞😎

Snacka om att man har vision på hjärnan: lila klänning och lila glasögon. Vågar knapp säga vad mer jag köpt i lila 😞

Tur att jag packade väskan full av knäckebröd innan vi åkte. Att betala över 4 euro gör ett paket knäckebröd kan ju knäcka ekonomin 😆👍😲

Om en stund ska vi iväg och hämta vår bäddmadrass sen blir det en lugn hemmakväll ned lite tärningsspel. Ligger lite back på vinstsidan 😇

Mer än halvvägs...

Nu har mer än halva tiden gått och det är ändå mer än en vecka kvar. 😎👍
Snart kommer min svägerska och några av hennes familjemedlemmar ner för några dagar i solen. De åker hem samma dag som vi mened annat flyg.

Har hunnit börja på min femte/sjätte bok. Läser denna pocketbok på stranden och hemma en notepaden. Tror att jag hinner med en sjunde med. 📖👍

Detta moln uppenbarade sig härom kvällen och fanns en likhet med något vi aldrig vill uppleva. Hoppas att det förbli en liknelse.

Denna var stark, här använder man inga centiliters mått 😆 men goda är dem. Mannen i bakgrunden är djup försjunken i Facebook. 😎👍
Finns vissa funderingar på att göra något drastiskt, kanske chockar jag vissa ... vi får väl se om jag gör det. 😆🌞
Nu har jag även ordnat så att de som intresserade av våra vänner att hyra vår lägenhet kan få städ och lakan att ingå men man får betala för det så klart. Men finns som alternativ i alla fall.
Tänker skapa en hemsida om att kring detta när vi kommer hem. Så att all information finns lätt tillgänglig för våra vänner. De som vi hyra något större får gärna gå till http://m.costa-de-klover.webnode.se/ som jag kan varmt rekommendera.

Numera finns här även en egen pool förutvarande jaquzzin. Man kan vara så många som 10 personer här. Definitivt värd ett besök om man har en stor familj.