SKOTTÅR!!!

Det är ju inte varje år som den 29 februari finns i kalendern. Så tjejer i år har ni chansen att göra det: fria till er kärlek.

Enligt gammal tradition
Får giftassugna kvinnor bara fria på skottdagen. Och då har damerna trumf på hand. Den man som tackar nej bör dra sig 
med hjälp av en dyrbar gåva.

Legenden om att kvinnor friar
Legenden berättar att det var Irlands skyddshelgon S:t Patrick som blev en tidig jämställdhetsapostel när han bestämde att 
kvinnor kunde få fria en dag vart fjärde år.  Seden bjöd att kvinnans propå skulle tas på största allvar.
Än är vi fast vid att det är herrarna som ska ställa denna viktiga fråga till oss kvinnor. Om det är för att få bekräftelse på deras kärlek till oss eller är det något annat som gör att kvinnor väntar sig denna fråga.

Det tog 9 år innan vi slog till och satte en ring på fingret så vi skyndar lågnsamt. :P

ajajajajajajajaj......... disträ.......

Hetsig dag på jobbet och mycket telefonsamtal samt besök. Allt har gått i hundra nittio, så det har inte varit många sekunders paus mellan varven. Dagen har gått fort och man hinner inte ha tråkigt precis. Detta gör ju att jag tycker att det är skönt och sätta sig i bilen för att styra kosan hemåt. Tog en liten tur inom affären för att handla lite grönsaker. Så när jag kom hem var det skönt att byta om till myskläder och så skulle vi vänta på att Julia skulle komma hem. Så jag sätter mig framför datorn och ska kolla in online stickkafe på allt som tillverkas där. Så börjar jag prata lite med Mikiz på msn.
Helt plötsligt så slår det mig att jag glömt något .................... men vad................???????????

Jag ska ju vara hos mig kompis för att frisera den nedre regionen,  det vill säga vaxa bikinilinjen. Kollar klockan för jag ska vara där kvart över fem och vad är klockan????? Jo, tio över fem!!!  :P Ur myskläderna och tillbaka i dags stassen, ut i bilen, kör som en halvgalning ( jag är ju inte sen än...) När jag kommer till salongen så var jag bara en minut sen. MEN sen är jag nog den som är snabbaste, konstigaste och helknäppa kund hon har. Det tar mindre än femton minuter för mig och jag skrattade så att mina tårar rann. Det är ett under att hon kan jobba när galningen jag är där!

Fy f-n trodde det knappt......

Då var det måndag igen och helgen försvann innan man han blinka. Så det var bara att stiga upp nä klockan ringde. Slog ett öga på termometern och så att det var 5,7 ute, tänkte ja nu är våren här. Drog gardinen lite åt sidan och till min förskräckelse så var där ett stort minus framför.... Alltså var det MINUS 5,7 gradet svinkallt i morse. Det innebär att våren inte tänker visa sig på länge, tyvärr.

Snack om att man fortfarande fryser.
Det är så skönt att det är ljusare när man kör till jobbet och fortfarande ljust när jag ska köra hem.
Jag är en människa som behöver sol och ljus hela dagar.
Nu har jag gjort färdigt ett par projekt till men har inte hunnit fotografera dem än. Ska bara blocka dem först. Det känns skönt när man får något klart och man fäster alla trådarna med en gång. Detta innebär att jag kan börja på nya prohjekt, jiiiippppiiiii..... :P