Brittsommar & SPA!

Var ute och gick på lunchen för njuta av denna underbara dag. Det var verkligen varmt ute så man fick riktiga sommar känslor igen. Dom säger att det ska vara över helgen och det är ju tur. Jag ska med mina kolleger på SPA i helgen vid havet. Det ska bli så underbart att bara njuta och slappa. Vet att det finns japanska utomhus pooler så de får vi väl testa. Kanske läsa ut min ena bok och börja på nästa. :)
Men vi åker jätte tidigt i morgon bitti så jag får krascha hos min gode vän som också ska med. Så i kväll ska vi ha en stick afton på tu man hand :P Sen har hon nog sin dotter och hennes gubbe där med. Jag har hela packningen med mig hemifrån.
Nu har fredagen verkligen gjort sitt inträde och vinet är upphällt. Sen ska jag plocka fram mitt sticke och hoppas att det inte blir för många fel så att jag får sticka baklänges imorgon. :P
Sen imorgon bär det av till Torekov SPA för en helg av relaxing och mys med god mat samt trevligt sällskap.
Detta är ju tur att kan berätta för er så ni kan tänka er hur mysigt och roligt jag kommer att  ha det i helgen. Vilket under vi är utrustade med att kunna berätta för våra vänner och bekanta om hur vi känner samt vad vi ska göra. Detta gör att man kan berätta om vilka upplevelser vi haft och hur vi kände det, så att ni kan uppleva dessa saker genom oss. Att kunna prata är en gåva som ska användas annas misstolkas den totalt.
Mina bloggar kanske blir lite lustiga nuförtiden men jag har mycket i mitt livet som surrar just nu och jag hoppas vi kan ta oss ur det starkare hela familjen.

Lära sig saker.....

För några år sen var vi med jobbet och lyssnade på en föreläsare som jag hade förutfattade meningar om. Såg personen som en dyster och mörk person men mycket butterhet i sig.

Men jag fick ändra mig totalt. För en mer positivare människa har jag inte lyssnat till på länge. Så jag köpte hans bok och läste den. Han pratade om att man ska välja glädje och det är helt rätt. För vem vill egentligen välja surhet och negativitet. ingen. Men vi är skapade så att man väljer att bli irriterad och butter om någonting inte går som man vill. Eller om man blir omkörd av en blådåre blir man sur och dra en ramsa. Tänk när man blir sittande på tågen eller får vänta på stationen för att det är förseingar.  Men visst kan jag fortfarande bli sur och irriterad men inte lika ofta som förr. Jag har lärt mig att tänka mer positivt och det hjälper mycket. Alla dessa gånger som jag har fått vänta på grund av alla förseningar med tågen när jag pendlade. Detta har gjort att jag lärt känna många nya trevliga människor. Funderar ofta på vad jag ska lära mig av allt som inte går som jag vill men slutar med att man lär sig nya saker varje dag. Allt detta gör jag med glädje för då mår min hjärna och kropp samt själ bättre. För ett gott skratt förlänger livet och sätter fart på endorfinerna i hjärnan. Man måste våga att prata och säga vad man tycker för annars kan ingen ta en på allvar för då vet dom inte vad man står eller har för åsikter. Tala är silver men tiga är guld gäller bara att göra detta vi rätt tillfälle. Men gör det med glädje så mår man bättre!

Halvvägs.... igen

Tiden springer iväg och nu är det bara två dagar kvar denna veckan. Så längtar jag till helgen för då ska jag åka med jobbet till Torekov SPA och njuta av att bara vara. Slappa och äta god mat. Hoppas på fint väder i alla fall. För dem som vill kan då låna gummistövlar och ta en promenad på stranden.
Eftersom det varit så fint väder dessa dagarna så kan man ju hoppas. För sen kommer ju hösten med stormsteg och innan vi vet ordet av så är det svinkallt samt vitt överallt.

BLOGGTORKA!!!!