SEMESTER

Så underbart att kunna tillbringa sin semester här på vårt smultronställe efter ett års flitigt arbete. Älskar denna plats så mycket.

Igår möte vi några nya danska vänner som ska köpa bostad på denna underbara plats. Hade en kanon trevlig kväll i El Campello med dem igår kväll.
Idag slappade vi på stranden och solade lite försiktigt så här i början. Imorgon har vi lite måsten att uträtta i Alicante.

Söndagen tillbringade vi på stranden och njöt av sol och snabb mat. Lite stickning och en bok samt vätska.

Fann ett överkast som en strand säljare hade. Han ville egentligen ha en summa och jag sa en annan. Han tyckte jag prutade för mycket men så såg han polisen på stranden och då fick jag det för mitt pris 😆👍

På söndagskvällen så gick vi på bella donna med våra nya vänner. De hade med sig sina nya vänner från England. Speåkmässigt blev det en salig röra: svenska , danska och engelska. 👍

Måndagen hade vi vikt för en hel del måsten. Detta härliga skyltfönster fanns där vi träffade vår försäkrings dam Cindy. Verkligen härlig tjej, som hjälpe oss att ordna en billigare försäkring till bättre villkor än den vår bank hade.

När vi även hunnit med att träffa vår advokat som hjälpte oss att bli av med en massa pengar i skatteavgifter som vi skulle betala, så fann vi denna lilla gata som var full av svampar.

Inne i Alicante har de en liten mini park där dessa gigantiska träd växer. Otroligt vackra är de.

På lördag blir det lite vinprovning 👍🍷

Så nu är det snart vår tur....

4,5 arbetsdagar kvarför oss att jobba sen blir det VIVA ESPAÑA here we come. Ska bli så underbart med vår ledighet i Spanien. Blir så klart lite måsten men denna gången är det inte så mycket av den varan.
Innan jag skulle serva med mat i Elins nya place så fixade jag till mitt nya halsband som jag säker kommer att använda så ofta det ges möjlighet.
Igår så hjälpte Magnus och Robin Elin att flytta in i sin egna lägenhet här i Höör. Så det stora karlarna flyttade möbler och Elin packade upp.
Jag hade med mig lite bubbel så att vi kunde inviga lägenheten.
Så hade jag med lite pizza till lunch för mat behövs om man ska kunna flytta en massa möbler m.m.
Efter en lång dag så börjar hon få lite stil på sin lägenhet  och en massa kartonger att slänga :)
Ska bli roligt att ha henne på nära håll aven om hon som vi andra har jobb att sköta mellan varven så kommer vi nog att umgås mer. Lycka till i ditt egna place Elin <3
 
 
 

Långt om länge. ..

Har äntligen blivit färdig att skapa en LinkedIn profil. Alla pratar om det och man får inbjudningar av kompisarna. Vem vet det kanske kan ge resultat. Men det är ju inte bara att knappa in lite utan man får verkligen gå igenom vad man har gjort och vilka utbildningar man har. Så jag kommer att fortsätta fylla på min linkedin i helgen så att den blir komplett.

Min önskan är att i första hand se om jag kan få ett jobb i Spanien. Eftersom vi har vår lägenhet där och därmed är boendet ordnat om det blir i närheten av Alicante men önskar att prova jobba för ett svenskt företag utomlands så det är bara att visa vad mina starka sidor är och skam den som ger sig. Man måste vara om sig och kring sig annars händer inget. Är ju en mycket kompetent kvinna i sina bästa år och med en man som stöttar mig fullt ut.

Ikväll så har jag en After Work med min före detta kollega och gissa om vi pratar när vi träffas.... 😆 nästan som man träffar sin terapeut, nej med min kompis så behöver jag ingen terapeut! Hon är guld värd. Så tusen tack för en underbar prat stund om allt möjligt. Detta bokar vi en tid igen när min semester är slut :)