Hemsida!!!

http://www.123minsida.se/mordotter/58500999
Jag och Mikiz har börjat skapa en hemsida. Vi ska testa detta och då kommer jag att blogga lite där under testperioden som är på en månad. Vem vet vi kanske tycker detta är kanon.
Gå dit och koll men ha  åtanke att den är under uppbyggnad.

Regnet det bara öser ner....

Det verkar ha kommit ett stråk med regn moln och det bara kommer en massa droppar hela tiden. Hoppas det blir lite bättre snart......
Denna blommar klagar inte på vädret...

Inte heller denna, konstigt!!!

Magnus köpte sig lite markandskläder:

Hedrad av att han ger mig ett eget område och skyltar med mitt namn men det är ju bara jag som ser det. Eller är det för att han tänder till.... Frågorna är många men lite roligt var det, hahahaha.

Skjutsen på lördag har löst sig Carina men tusen tack för att du hade gjort om det inte varit för sträckan. :P
Det finns någon som ställer upp, så tusen tack.

Fruntimmersveckan...

Varför ska det vara dåligt väder alltid denna vecka? Det ser lite mörkt ut inför lördagen på mer än ett håll. Idag när jag kollade på klart.se så var det massor av regn, grrr. :P
Det jag hoppas är ju nu att vädret gör som det brukar och vänder helt tvär emot vad rapportena säger. Lite små problem för övrigt som ska lösa men det ordnar sig.

Det verkar som jag får ringa ovanstående för att komma i väg på denna maskerad och kunna ta mig ett glas eller två....
Magnus och jag har ställt upp och kört många till och från olika fester. Speciellt Magnus sen han fick sitt körkort. Men nu när jag behöver en chaufför och Magnus är i väg på jobb. Så är det som förgjort att hitta någon som vill ställa upp för mig. Hur svårt kan det vara att ställa upp, tjänster och gentjänster! Jag har alltid trott att om man bara ger så får man alltid något tillbaka. Men det verkar tydligen inte så i detta fallet.
Men de säger ju att det sista som överger en är hoppet!