Livet är härligt!

Det enda som saknas är sol och värme. Kan bara hoppas att det blir kanon väder till semestern. Speciellt när Mikiz och Dennis kommer, även sen när jag själv har semester. Tänkte ta och njuta av några trevliga dagar och bara lata mig. Läsa några böcker, umgås med goda vänner och så får jag passa upp gubben som ska jobba i sommar.
Idag så fick jag en gåva av en jobbarkompis till mig och så glader jag blev, tusen tack. Puss och kram till dig, gumman. Nästa lunch bjuder jag på:)

Idag så beställde jag en tid hos min doktor. Måste gå och kontrollera mitt högra knä som jag så oturligt nog vred så ända in i för ca 3 år sen. Men nu har det börjat krångla samt så ska han få titta på ett par knölar som jag har på mina fötter. När man trycker på knölen så killar det i hela foten. Det är väl bara att beställa reservdelarna och ta fram kniven!!!

PÅ SOMMAREN  VILL JAG INTE GÅ OCH LÄGGA MIG. JAG KAN INTE SOVA FÖR DET DRAR FRÅN FÖNSTRET SÅ ATT MINA ÖGON BLÅSER UPP HELA TIDEN. / Synne 7 år

Eurovision, bilar, siesta m.m. och sen var helgen slut!

Hade en skön fredagskväll och bara slappade samt kollade lite tv. Det är skönt att bara göra ingenting. Veckorna går så fort och så även helgerna. Man njuter av dessa stunder på helt olika sätt. Det är härligt att ha ett jobb och gå till med trevliga arbetskamrater. När helgen kommer och man kan umgås med familjen, så är det en härlig känsla att ha tid till detta. I fredags så han jag hjälpa Della lite med hennes pluggande inför tentan.
Lördags vaknade vi tidigt, alldeles för tidigt så vi sträckte ut oss i soffan några timmar. Sen gick vi en runda på stan. Tog en sväng inom dressman där Magnus har fått ett presentkort. Så han inhandlade 4 stycken kortärmade skjortor. Så spelade jag på eurovisions låtarna, ja några i alla fall.

Sen hem för att få i oss lite mat och när klockan var 17.00 gick vi upp till centrum igen. Det var ju cruzing på stan, eftersom det varit en stor bil utställning här.

Det visades sportbilar, granna sådana.


En massa amerikanare, både snygga och rena pilsneråken.


Det är ju så att den vanliga trafiken måste ju fungera ändå men busschauffören anpassar sig men öppen vindruta samt armen utanför :)


Massor av människor var ute för att titta på alla bilarna. Polisen körde med motorcykel för att hålla koll på utelivet. Tyvärr gjorde han en sväng lite för snabbt och motorcykeln hamnade på sidan.


Solen sken så vackert på alla bilarna och det var riktigt skönt att vara ute.

Sen gick det inte bättre än att några fick motorstopp, sen var där några som kokade. Detta eftersom det går inte fort att köra runt. en runda tar nästan en timme.


Denna granna bil var jätte snygg men så har dom satt på klistermärken på sidan av den, varför förstör man bilen på detta viset om man lagt ner hjärta & själ i att renovera den?


Här är ett typiskt "pilsneråk". Det är nog lite sport i att se vem som har det västa åket.


Sen kollade vi på eurovision tävlingen och chattade samtidigt med Mikiz och Dennis. Eftersom jag tidigare spelade på några av låtarna så hoppades jag givetvis att vinna lite pengar. Ja, jag spelade på Tyskland med men hon var ju favorit och gav inte så mycket pengar. Låten är mycket bra.

När kommer den härliga sommarvärmen!

Alla svenskar gick vidare utan Anna, hon fick stanna!

Då var semifinalerna över för eurovison song constet, tur att det är många svenskar som skickar in till andra länders tävlingar. Vilket gör att vi har många fina representanter med i finalen. Så nu har jag varit och satt en slant på några länder, så vi se om det blir några pengar. Gör det mest för att det är lite roligt att kunna spela på låtarna.

Hallå där...alla bilförare....


Jag har tillkommit nu i vår för att be er alla att vara mycket försiktiga när ni är ute och åker.

Därför att nu är det den tiden på året då jag håller på att lära mig att gå.


Så snälla ni...kör inte över mig....

Titta bara hur sööööööt jag är..... eller hur?


Tack snälla du...puss.


Så skönt att helgen är här!