Kväll hemma, skönt!!!


Äntligen en kväll som jag kommit hem i tid och kunnat är kvällsmat med familjen.
Dagen har bara sprungit iväg och sen var det dags att åka hem.
Idag fick lille Urban (bilen) sin sommarklädsel dvs sommardäck åkte på. Hade lämnat in bilen på service och då gällde det att passa på.

Imorgon ska Elin på anställningsintervju och på måndag ska Della på en. Hoppas det går bra för tjejerna, Håll alla tummar ni kan och att utgången av intervjuerna blir lyckade.
Nu ska bara Magnus få ett nytt jobb igen eftersom dom inte kunde erbjuda honom mer där han var pga lågsäsong. Vet ni någon som vill anställa en snäll man i sina bästa år och mycket duktig samt mångkunnig.
Tiden går fort och nu är det mindre än en vecka kvar!

Två långa dagar...

Nu har jag haft två långa dagar med möte på kvällen.
Igår hade vi årsmöte i vår personalförening "kaffe". Det är ju så att man måste hålla ett sådant om året. Vi har de senaste åren bjudit in en föreläsare som har berättat en massa intressanta saker för oss efter mötets slut. I år hade vi bjudit in Johan "plexus" Oldenmark som skulle berätta om distans & balans. Vilket han gjorde med bravur och alla var jättenöjda. Blev en hel del skratt. Johan är en glad och energis kille, framför allt så är han genuin och står för vad han säger.

Detta glada ansikte smittar av sig och man kan inte annat än att bli glad. Ett gott skratt förlänger livet. :D Efteråt så körde vi hem till oss, där min gubbe hade fixat te och kvällsfralla. Vi satt och snackade en bra stund. Julia fixade lite autograf till sin kompis och fick en kanonbild. Eftersom ingen ville erbjuda honom att träna på sitt gym här i Hässleholm så hade jag ordnat att han fick träna på vårt gym i Höör. Detta finns på räddningsstationen och alla grabbarna där fick snackat lite med honom. Sen tog han tåget norrut ut igen. Tusen tack för en mycket trevlig föreläsning.

Så idag var det dags för facket att hålla sitt årsmöte. Så nu sitter jag som förhandlare på två år. Det är roligt och intressant. Alla i styrelsen är ett kanon gäng och lika glada samt jätte trevliga.

Efter årsmötet så hade vi ordnat filmvisning för alla medlemmarna, synd att inte det var fler som tog denna chansen. Filmen var ganska medelmåttig och handlade om tre pars olika kärleksliv i New York. Det var lite Woody Allen stuk på filmen. Vi bjöd på läsk och popcorn samt många skratt under mötet.

Vilka träningsgym vi har här i hässleholm!!!!

Har idag försökt att jaga runt efter ett gym som kan ta emot en person som vill träna innan han åker hem med tåget på onsdag. MEN detta verkar vara som förgjort!!!
Tar inga gym emot enstaka träningsgäster längre? JO, ett i Hässleholm men dom öppnar inte förrän kl 17.00 och vår gäst åker hem vid lunch tid på onsdag. Eftersom han vill fördiva lite tid innan tåget går tillbaka till Stockholm så tänkte han träna. Träna har ju varit en stor del av hans hela liv. Bara för att han inte vill köpa månadskort eller årskort så verkar det kört. All respekt för gymens policy men finns det inga människor som strö tränar längre?
För hade ju alla gymen engångs träningsavgifter och man kan undra vad som hänt med oss människor?
Det måste finnas de som efterfrågar detta. Exempelvis arbetare som är i vår stad och jobbar en eller två veckor. Är detta likadant i alla orter i Sverige? Kan det vara så att man inte ska få ha den valmöjligheten eller behöver vi någon som bestämmer att man ska köpa ett månadskort eller årskort för att komma iväg till träningen?

Harr ni tips och ideer så hör gärna av er annars så får Johan Oldenmark åka tillbaka till Stockholm utan att få träna i Hässleholm. Kolla gärna in denna super trevliga och energiska kille på hans hemsida: http://oldenmark.se/index.html