Gott slut!!!

GOTT NYTT ÅR TILL ALLA MINA LÄSARE!

Jag hoppas att ni vill fortsätta följa min blogg och att ni tyckt det varit kul att läsa om mitt liv samt familj. Trots att jag varit trött på skånetrafiken och insåg att det enda rätta var att börja köra. Det har ju visat sig nu att jag gjorde rätt:)
Mycket har hänt detta året och livet är ju helt underbart att leva. Jag har en underbar gubbe som jag älskar och alla våra trevliga barn(hans & mina). Vi har haft ett år som har gått upp och ner. Arbetslösheten har gjort att man fått spara in på mycket, det påverkar även humöret. För det är ju inte roligt att gå hemma och inte göra något. Skolan har varit tuff för tjejerna och jag har jobbat intensivt på mitt jobb. Tack för att vi har varandra och är en familj. Så jag kan bara se 2011 som ett positivt och spännande år.
Trots att jag inte är en vintermänniska så ska det sägas att vädret visar sig från sin bästa sida denna sista dag på 2010.

Så nu förbereder jag kvällen och allt som behövs för ett lyckat slut på året.
Vi ses nästa år!

En dag kvar på 2010!

Då det är bara en dag kvar på detta året, så passade vi på att utnyttja nästa sista dagen till att åka ut och fotografera. Vi körde till Hovdala slott. Ligger ute på ett stort fält och var massor av snö därute. Samt att det var minus 13 grader när vi åkte. Både långkalsonger och tjock tröja på.

Kolla in så vackert det var!

Mikiz ville fotografera lite och hade lovat en kompis att ta lite bilder på han. Så här är hon i full action, det bytades linser med jämna mellan rum. Dessa fotografer och deras utrustning. Kolla in hennes blogg: http://www.wildpixiephotography.swedish.nu/ där är hennes bilder som är kanonfina.

Landskapet var packat med massor av snö och träden är otroligt vackra.

Det var så kallt att man kunde se iskristallerna på sina ställe där ute.

Dennis hade vinterskor al a London! Det vill säga gymnastikskor och det säger sig själv att han frös om sina fötter. Men snäll som han är så stod han ut så länge som Mikiz ville fotografera och jag erbjöd honom att låna några av Magnus skor samt fler strumpor innan vi åkte men det ville han inte ha. Så då blev det till att frysa om fossingarna.
Men vi hade ett par underbara timmar i snön.

Då var julen över och nyår väntar!

Det är något visst över att ha sina nära och kära hos sig. Denna känsla är vår att beskriva och jag hittar bara ett ord som säger det mesta: värme. Det är vad jag känner när jag har mina runt om kring mig. Detta är svårt att ersätta med facebook, msn, sms m.m. Dessa tekniska underverk är kanon och gör att det inte känns så långt till nästa gång man träffas. Det är tur att världen inte är större än att vi kan åka och hälsa på varandra.

Eftersom mina föräldrar inte kunde komma på lillejulafton när vi hade vår"julafton" så samlades vi den 26 istället. Så då dukade vi fram julbordet igen.

Mikiz agerade fotograf när Zallie och Mia var ute i snön för att rasta av sig. Dessa bilder kan ni se på hennes bilddagbok: Wildpixie, absolute värda att kolla på. Kolla gärna in den 22 december med.
Så nu väntar en nyår i goda vänners sällskap och god mat, vi umgås gammal som ung.