Framme....

Idag anlände dom klockan 12.35 med tåget från Kastrup. Dennis och Mikiz ska vara hos oss i en vecka. Så skönt att ha dem hemma och kunna umgås med dem.

Så eftersom dom inte ska vara hos oss i jul så hade vi tidigt julklappsöppning. Mikiz hade köpt denna bok som handlar om näver stickning till mig enligt vad som önskades.

Sen hade hon en flock tidningar med sig till mig.

I ena tidningen var där ett par julstickor. :)

Så var vi hos vår egen frissa Linda på Krull & Tott för att bli vackara i håret. Mikiz kapade av rejält som syns på bilden. Jag tog det värsta bara samt färgade håret. Lite mor och dotter time. Tur att jag har tagit ledigt några dagar så att vi hinner umgås.

Böcker...

Jag har köpt lite böcker som är bra och dålig.

Denna stickbok visar jätte bra hur man utför olika tekniker samt bra och lätta att förstå.

Denna om virkning med, massor av nya tips. Min hjärna bara går i gång och vill testa en massa. :D

Denna däremot var bara en upprepning på förra som hette galen i garn. Samma saker, samma rutor, samma invirkningar m.m. Alltså bara utkastade pengar, tyvärr!

En dag kvar....

Nu är det bara endag kvar till Mikiz och Dennis kommer till oss. Som man kan längta ibland. Fast vi pratar nästan dagligen så är det som att träffas i irl (in real life). Det är på onsdag eftermiddag som dom kommer med tåget till Häsleholm. Jag jobbar bara halva dagen då sen är jag ledig på torsdag. Ska gå in och gästspela på jobbet på fredag för att göra faktureringen men sen är jag ledig i en hel vecka, så skönt.

Två av dagarna ska vi ut på fotouppdrag. Dessa ska hon sen redovisa till sina lärare i skolan så räknas det som praktik. Det är två av mina arbetskollegor som har hästar som ska fotas. Det kan inte bli bättre eftersom Mikiz är lite hästtokig. Hennes häst bilder blir super fina. Men övriga djurbilder blir med jättebra. Men ta inte mitt ord för det eftersom jag är ju mamma samt partisk. :P
Gå in och kolla på hennes blogg själva: http://wildpixiephotography.blogspot.com/