Varför ska det alltid strula!

I morse så var man som vanligt ivrig i väntan på att tåget ska komma. VI väntade.....
Så väntade vi lite till och se det kom ett litet tåg. Men att det skulle avgå i tid vore ett önsketänkande.
Det blev ca 10 minuter sent, lite som vanligt. Vi tågade på tåget och letade fram några sittplatser. Man blir ju ett litet gäng som alltid snackar med när man pendlar. Några av grabbarna satte sig vid en fyra platser och där satt en tjej redan. Hon hade packat upp en liten smörgås samt bok för att göra sin resa behaglig. Men när grabbarna satte sig så tog hon sitt pick och pack, sen reste hon sig för att leta efter någon annan plats. Grabbarna bara skrattade och virrade på huvudet. Man kan ju undra vad det var som blev så fel för henne. Det är trevliga grabbar.


När jag sen skulle hem så tänkte jag åka med ett tåg tidigare än brukligt. Men det visade sig att gick ersättningsbussar eftersom det hade blivit signalfel i Hässleholm, men va f-n. Blir man trött eller. Tur att man har kompisar bland resenärerna. En av dom fixade en bil så vi kunde komma hem. Jag hade en tid att passa och det var precis att jag hann. Man har kommit i ett stadie där man aldrig slutar förvåna sig över skånetrafiken.

Tyvärr så måste jag rätta ett fel från gårdagens blogg.
Julia på pekade att jag förväxlat några av partiernas valstugor.

Detta är kristen demokraternas valstuga.

Detta är folkpartiets valstuga.

Ber om ursäkt för denna förväxling.
Hoppas det inte påverkar valets utgång förmycket.

Det märks att vi har ett val att göra.....

Torget har invaderats av en hel skock valstugor. Varje parti har sin en hydda att var i för att locka in oss väljare i. Det vill säga om man är modig att gå in i en! Vem vet man kanske kommer ut omvänd eller!!!
En överblick på torget.

I denna bunker liknande hydda så håller miljöpartiet till. Konstigt att dom stängt in sig i en bunker men dom är kanske rädda för något!

Här håller folkpartiet till och har lite svårt att säga vad det liknar, tror på ingenting. Lite träigt eller!

Folkets väl håller på att piffa upp sin stuga och ute plats. Rena Simon och Tomas designen.

I en liten trä stuga med öppna sidor hoppas Sverige demokraterna på att väljarna vill komma till dem.

Det var tomt i vänster partiets lilla stuga. Undrar varför?

Moderaterna har öppnat ingångarna från båda hållen, säkert bara för att inte missa några väljare.

Tror att centerpartiet gömmer sig i denna stuga.

Socialdemokraterna visar att dom tror på återvinning. Dom har nämligen bosatt sig i denna plåtlåda som är gjord av återvunnen plåt.

Även denna lilla stuga var tom och innehålls lös. Där var ingen som ville har några väljare. Om man använder utslag metoden så finns det bara kristen demokraterna kvar att gissa på.

Precis när jag ska fotografera så börjar det ösa ner som himmelen var öppen. Så bilderna är inte så jättebra. Lite svårt att hantera både paraply och kamera men det gick hyfsat.

Idag var bara tåget hem försenat med tio minuter. Så det var inte så lång väntetid i Höör. Återstår att se hur det blir resten av veckan.

Söndag kväll, laddar inför en ny vecka.

Helgen bara försvann liksom! Lite hann vi med. Var ganska slut när jag åkte hem i fredags men eftersom bilen var min denna dag. Vilket gjorde att jag slapp passa tågtider och kolla förseningar. Körde och handlade lite grann, konstigt att skafferiet och kylskåpet alltid behöver fyllas på. Tror att jag måste uppfinna något som gör att det alltid finns massor av mat i dom. Då slipper man tänka på att fara iväg för att handla.
Sen kom min svägerska och hämtade mig. Eftersom Della och Magnus skulle jobba så åkte jag hem till henne. Hon hjälpe mig en en sak, sen satt vi och snackade. Under tiden som vi snackade och vi har alltid mycket att snacka om. Jag hade tagit med mig en bag in box som bara slank ner. Men det var under många timmar, för Magnus kom inte och hämtade mig förrän kl 01.30. Discot stängde ju kl 01.00. Sen stannade han också en stund, så klockan var 03.00 när jag drog täcket över mig.

Sen var vi dit bjudna på kräftskiva igår igen, så det blev 2 dagar på raken. Men det är lika roligt att träffa dom allihopa. Massor av god mat och trevligt sällskap. Eftersom det var min tur att vara chaffis, Magnus var det i fredags. Så jag drack massor av kaffe och mineralvatten.

Det var bara fulla koppar som gällde, gick inte att få i mer...

Idag har vi spelat tärning och snackat halva dagen. Magnus hann baka två bröd, Potatisgratäng med kotletter, radiokaka (som smakade mysko) samt så har jag idkat läxhjälp.
Nu är det snart dags att hoppa ner i sängen och vänta på John Blund.