1 positiv sak!!!

Det finns en positiv sak med snö. vinter och december. Det är alla vackra ljusen som alla sätter upp. Dom lyser så grant i mörkret.

Denna fina stjärna lyser upp i dragon rondellen. Vevade ner rutan och fotade medan jag tog ett "raggar" varv i rondellen.

Likadant här men den bild som blev bra, kom där en bil mitt framför dessa fina grannar. Det innebar att man inte kunde se hur de ser ut. Så det fick bli den suddiga varianten. Men dom är fina :)

Hade minus 10 i morse när jag skulle köra till jobbet och tycker inte det är kul. Ovanpå allt så känner jag mig inte riktigt kry, det går upp och ner. Vill liksom inte försvinna eller bryta ut.
Sen har jag ont i min axel och rygg, inget är bra tycks det just nu. Jo, min kära Magnus och våra barn så klart men ibland vill man bara gnälla!!! Just nu är jag i ett sådant stadie och hoppas det går över snart...

1:a advent

Hela lördagen så slappade. Vilket vi gör mycket om helgerna, eftersom vi jobbar mycket och långa dagar i veckorna. Denna gången så behövdes det, då ingen av känner sig riktigt frisk. VI hostar, snörlvar om vartannat.

Vi hade storfrämmande igår. Zallie var här och ville leka med Mia. Så det blev lite följa john och mycket bus ute i snön. Sen bjöd vi på middag till alla, både stora som små.
Fast vi inte är riktigt bra så tog vi en tur på julskyltsöndag och drack lite glögg.

När vi kom hem så satt Mia och väntade inne på Julias rum. För sitter hon på hennes säng så ser hon ut genom fönstret.

Vi har börjat att köpa lite julklappar. Här är två och några är på väg in. Magnus har redan köpt min men den kommer inte fram förrän det är dags att lägga dem under granen.
Jag har ett problem: vad ska jag köpta till min snälla fästman?
HJÄLP!!!