Os mössa och guld till tjejerna i helgen.

Då var OS mössa nr två klar.

Fin va! Eftersom jag inte är sport intresserad men tycker om att handarbeta, var det klart att jag gjorde en mössa till Magnus. Eftersom jag var på G så gjorde jag två. Nu är där en över, finns det någon som vill köpa den?

Magnus och Elin har varit duktiga idag och bakat som bara den... Ovanstående Kärleksmums med baileys i och snurrorna nedan och dom är STORA det fick inte plats mer än 8 på plåten.

Tro inte att jag legat på latsidan, nix. Denna dag har jag: städat toaletten skannat in fler kort, lagat mat, virkat OS mössan, färgat mitt hår, tvättat m.m. Usch vad jag hann med mycket idag. Della var här och åt lunch med oss. Hon börjar sin praktik imorgon. På lördag så kommer familjen eftersom hon fyller 20 år på söndagen den 7 mars.
Sen har det varit plusgrader hela helgen och massor av snö har försvunnit till min stora glädje. Tror att våren är på gång och vad jag längtar efter den.

TRYGGHET ÄR ATT GÅ VILSE UTAN ATT TAPPA BORT SIG.

Då var det både guld och tårar!!!

Grattis till guldet grabbar och tre kronor: sä länge man gör sitt bästa så kan man inte göra mer. Det hjälper inte att sura. Man kan förlora med heder om man har gjort sitt bästa.

Idag har det varit en låååååång dag. Åkte till jobbet som vanligt, sen hade vi möte med en konsult och efter lunch så bar det iväg till  Helsingborg. För där har vi varit på lite utbildning och tester. Så vi var tillbaka i Höör kl 17.50 det vill säga att jag varit på jobbet i 11 timmar. Tur att tiden går fort när man har fullt upp. Det kommer vi att ha hela mars, jiiipppiiiii.


Lite trött är jag idag men jag fick i alla fall sova inatt och kommer med all säkerhet somna innan jag har lagt huvudet på kudden. Men imorgon så startar helgen som är efterlängtad. Då ska jag vila och ta det lugnt. Visst attan Della kommer så vi ska plugga lite men det klarar jag.

NACKDELEN MED ALLA GENVÄGAR ÄR ATT FARTEN BLIR FÖR HÖG.

Lill lördag och snart är helgen här.


Tiden går fort när man har roligt och massor av jobb att gör. Nu ska vi se om jag får sova hela natten eftersom vi ska en sväng till Helsingborg imorgon för att lösa lite problem och lära oss lite mer om det nya systemet. Det känns lite lugnare i kroppen och så har jag organiserat mig med massor av material som ska med.

Aftonbladet skriver om att värmen är på GÅNG! Tack och lov för det, jag kan inte annat än längta. Så eftersom Della och jag snart ska till London för att besöka Mikiz och Dennis. Då är säker våren kommen och man inte behöver klä på sig så mycket.

I Höör så har många av husen massor av istappar som bara väntar på att får trilla ner.

Jag är glad att man inte ska gå in igenom denna dörr. Vem när dessa ska trilla ner....

Kolla in alla dessa istappar!

Is, is, is, is.... Så långt ögat ser....

TÄNK PÅ ATT FRÄMLINGAR ÄR VÄNNER DU ÄNNU INTE KÄNNER.