Gått tillbaka till min gamla blogg..

Nu tänker jag gå tillbaka till min gamla blogg.
Detta är för att jag tycker inte att blogg.se uppfyller mina krav.
Inte mycket att göra extra med sin blogg eller utveckla den tyvärr.
Detta gör att den blir väldigt stelbent.
Det tråkiga med att byta är ju att man får svårt att ta med sig det man skrivit. Vilket känns lite ledsamt. Kan inte någon komma på ett script eller vad man nu kallar det, som gör att man kan exportera sina inlägg till den nya bloggen.
Skynda att komma på något! :)

********   http://metrobloggen.se/happylife/ ********
Mellan dessa stjärnor finns länken till min gamla blogg.
För denna tiden.

Satan i gatan.....

Imorse när jag körde till jobbet så var det rena isgatan ute. Fick en lite "släng" av minisladd i Höör och bilen började pipa som bara den. Det var anti sladd systemet som gick igång. Lyckades att räta upp bilen och få ordning på den igen. Men det fick mig att fundera på det här med antisladd. Är det inte meningen att det ska varna innan oc inte när man är mitt inne i det?  Det ska sägas att jag inte körde fort utan snarare tvärtom. Måste nog ställa mitt anti sladd så att jag får varningen innan. :P
Sen skulle jag gå och "råna" banken  på lite pengar och det var ju halt satan i gatan. Man kände sig som Bambi på hal is. Fick gå med hasande små steg fram och förkte hålla mig där det var grus. Hade varit snyggt om man trillat och brytit benen av sig.


Snacka om kontraster!
Minus 6 grader i sverige och 9 plus i Spanien. Men även om det visar att solen skiner så luras bilden för den lyste med sin frånvaro. Eller så är det ovan molnen. För det har varit molningt hela dagen idag. 

Efter allt telefon pratande jag har gjort idag på jobbet så ska det hållas helg nu.


JAG????

Jag kan var arg som ett bi, skälla som en rottweiler, hugga som en orm, skratta som en lycklig människa, gråta som ett ösregn, prata så man får sår i öronen, hålla många bollar i luften m.m. Det jag vill få fram är att jag är en normal människa med känslor med. Inget speciellt med mig och ser mig som ganska vanlig trots allt.
Kan ha goda förutsättningar att förändra mitt liv och sätt att agera samt se saker. Men kan lika lätt falla tillbaka i gamla vanor och hjulspår. Men bara på det igen så någon gång i framtiden når jag dit jag vill.
Tror att bara man är överens om olika saker och sätter upp linjer samt hjälps åt så blir livet lättare. Det gör ju att man orkar sprida lite glädje till andra.
Solen för mig är jätte viktig jag mår mycket bättre när solen är framme och blir fram för allt mycket gladare. Så det är bara temperaturen som var lite fel idag men jag njöt av solen.Jag försöker att dela med mig av mina parkeringsbiljetter. Låter helknäpp: vaddå dela med sig av sin parkeringsbiljett man kan ju inte stå två bilar på en biljett!!!
Jo, se det kan man visst. Vi brukar alltid överskatta tiden som vi ska stå parkerade på ett ställe. Betalar i regel alltid för mer tid än vi hinner förbruka. Så när jag kommer tillbaka till bilen och jag vet att där är mer än en timme kvar, börjar jag leta efter nästa som ska betala sin biljett. Frågar om de ska stå länge eller det går bra med min biljett som har en timme kvar? I regel så brukar folk inte vara sena att nappa på mitt erbjudande. För då blir ju människor glada och man kan ha samma biljett till två bilar! Så dela med er av era parkeringsbiljetter som har tid kvar att utnyttja.
Delad glädje är dubbel glädje! :D