Ny bil och två dagar kvar till semestern!

Idag har solen lekt kurragömma men det har ju ändå varit skönt ute. Trodde ett tag att det skulle åska men icke. Men något låg i luften... för hela eftermiddagen har det bara luktat:

Bajs!!!
Skulle kunna tro att någon hade lagt en gödselstack mitt i Höör.

Nu är den gamla bilen städat och ren, så imorgon lämnas den. Då hämtar jag min nya lila urban cruizer. Det är alltid roligt med en ny bil och denna är diesel samt miljöbil. Eftersom vi valt diesel så ska vi kunna köra nästa dubbelt så långt på en tank :)


Har dessa två orkideer på mitt kontorsrum och dom ska snart till att blomma för andra gången i år. Dem gamla blommorna hinner knappt trilla av förrän det finns nya knoppar på gång. Blommar säkert nu när jag är på semester. Den ena är lila och den andra vit.

Snart är det semester igen!

När semestern nu kommer så ska jag bara slappa och läsa böcker :)
Se om man kan sova längre än till klockan 6 på morgonen, hade varit skönt om man sov till 9 hade varit kanon. Det med att rensa ur skåp och lådor får ske på kvällarna. Ska en sväng till en bekant och idka lite data support.

Satt ute på lunchen och snackade med mina kollegor. Solen stekte så underbart och emellanåt kom en liten vind pust för att "smeka" ens hud. Njöt i fulla drag.


På torsdag så ska jag hämta min nya bil :)


Vilken härlig värme vi har fått :)

Det är så underbart ute och man bara njuter av den. Vill att det ska vara så här hela tiden och att vintern aldrig kommer. Så bara njut nu för sen kan man inte gnälla. Alla som gnällt på vinter (jag bl.a) har inget att säga dessa dagar. Jag bara älskar detta väder.

Alla vackra blommor som visar sin bästa sida just dessa underbara dagar.

Nu är det bara fyra dagar kvar till min andra del av semestern.
Bokade med min granne på andra sidan gatan, att vi bestämt ska ta en kväll och dela en flaska:)
Vi har hela tiden skojat och sagt att det ska bli av men man har ju tusen järn i elden. Det som kallas tid räcker ju aldrig till hur man än gör.