Slutet gott, allting gott!!!


Detta är 2011´s sista dag och kolla hur underbart vacker den är!
Jag är ju en människa som inte tycker om vinter och snö så detta passar mig alldeles utmärkt. Ett par minusgrader och solen visar sig från sin bästa sida idag.
Detta år har på många olika sätt varit ett tufft år men ändå ett år som givit så mycket till oss med. Vi har som familj växt och lärt oss en hel del. Eftersom vi är modern familj med dina och mina barn så finns det alltid andra i dom yttre flikarna på familjen att ta hänsyn till. Vi har kommit varandra närmare och kommit att bli en stor familj tillsammans. Sen har vi ju släkt och vänner som har varit mycket tålmodiga med oss då vi inte har varit så sociala detta året, tack för det mina vänner. Ni har funnits där när vi har behövt er. Det är så vänner ska vara: finnas där både i vått och torrt. Livet är en dans på rosor men man ska komma ihåg att det finns taggar på dem med. Ibland så sticker man sig på dem och då gäller det att vårda sina sår. Många klicheér men dom har mycket att säga.
För mig har året varit ett känslomässigt på många sätt men jag känner att man lär sig något nytt hela tiden. Vi blir aldrig för gamla för att lära oss nya saker.
Vi har vårat mål Magnus och jag, det är ju att vi ska flytta till Spanien om några år när alla barnen är utflygna. Detta jobbar vi mot men har ju stött på lite problem eftersom Magnus varit arbetslös till och från de senaste två åren. Detta innebär att vi inte kan spara som vi tänkt eller ordna för oss på det sättet som vi planerade. MEN skam den som ger sig, på brännet igen och ta nya tag. Han har haft ett vikariat under hösten och där han var jätte omtyckt. Så fort där blir något kommer dom att ringa in han igen. Sen var han på en anställnings intervju igår som han upplevde positiv. :D

Vi har varit tillsammans i 11 år och mitt hjärta är totalt sålt till honom. Tack för att du finns i mitt liv.
Då vi människor alltid har stora förhoppningar på ett nytt år och hoppas att det blir bättre. Det blir det om man jobbar på det. Inget kommer till en om man är passiv. Kärleken stannar inte om man inte jobbar på den, man vinner inget om man inte spelar. Vi brukar alltid spela på keno där det är vissa nummer som vi ständigt har stående. Men jag brukar skämta om att vi har för mycket tur i kärlek eftersom vi aldrig vinner några stora vinster. Men dom små är trevliga med. :)
Jag brukar inte ge några nyårslöften för ofta så går det inte att hålla dem. Men det jag brukar säga är att: man inte ska göra det sämre än det varit och ta lärdom av livet.

Så inför tolvslaget tänk på att ta det lugnt med raketerna. Dom är vackra att titta på men livsfarliga att hantera så gör det med varsamhet.

Festa in det nya året i goda vänners lag.

Skåla med din kärlek och lova inget som inte går att hålla.
GOTT NYTT ÅR TILL ALLA MINA VÄNNER OCH LÄSARE.
PS: ses nästa år :P

Årets sista arbetsdag!!!

Då har man klarat av den sista arbetsdagen på år 2011! Detta innebär i faktum att ytterligare ett år har gått och vi ska öppna ett nytt 2012. Hoppas att detta med för lite lycka på arbetsfronten för min älskade sambo och att han slipper gå arbetslös.
Det slutar i alla fall bra för hans del: han var mycket omtyckt på det vikaritet som precis avslutades, han har varit på en anställnings intervju idag gällande en fast tjänst som fastighetsskötare och sist men inte minst har han fått sina tauteringar som var önskade.

Se så granna namn som blivit till och vad snäll jag är som ger bort dem i julklapp. :P

Detta är mitt senaste tillskott bland mina garn. Hör och häpna det ska bli en långsmal trekanstsjal i rättstickning. Nu kör vi hårt med lite trekantssjalar.
ETT GOTT SLUT TILL ALLA MINA LÄSARE OCH VÄNNER SAMT ALLA ANDRA ( nu missade jag ingen eller :P )

Skönt att vara ledig!

Då har man varit ledig några dagar och ska in för att arbeta årets sista dag.
Igår var vi bjudna på middag hos Bengt och Monica. Magnus hade bestämt med Bengt för att få sin julklapp av mig. Jag hade köpt två tatueringar av honom till Magnus eftersom han har önskat sig detta ett tag nu. Så Monica och jag hade en trevlig kväll tillsammans under tiden vi väntade på att dom skulle bli klara.

Här har han börjat köra med maskinen.

Arbete i full färd. Detta är första armen så vi var inte hemma förrän sent på natten.
Kommer en bild på resultatet i morgon då man ser det bättre. För just nu så har han smörjt det med massor av helosan salva så att det läker bättre.
Så än en gång tack för en trevlig kväll.