Utbildningsdags

 
Då var man på väg till andra delen i ordförande utbildningen i Vision. Vi ska vara i Nässjö och drillas i dessa dagar. Det är alltid bra utbildningar och mycket nätverks utbyte som man får med sig hem. Så för min del har det blivit mycket fackligt denna månaden. Verkar som allt samlades just i november. :) 
Sen närmar sig julen med storm steg och blev bestämt att vi ska fira tillsammans med min bror och hans nya familj. Ser fram emot detta och det ska bli riktigt kul. Förldrarna hakar med på. Sen är det ju inte så många dagar som är extra ledighet i jul eftersom detta är vad man kallar arbetsgivarens jul. Så mannen och jag bestämde att i kan lika gärna jobba. 
Nu ska det jobbas lite på tåget med vår nya hemsida :) Ett spännade projket som jag lär mig super mycket av.

Längesen sist...

Tiden springer iväg och jag har slarvat med bloggen. Istället har jag jobbat hårt med vår hemsida så att den kommit ut i etern. Även om jag trodde att jag var klar sist så har det funnits lite småsaker som man måste fixa. Så nu har jag även lagt ut en skiss över lägenheten, fixat en mer konkret karta till bostaden m.m. Men där kommer mer så småningom, har i tankarna ett kommentarfält vore en bra ide m.m.
Nu är där lite bokat till nästa vår och sommar. Att tänka på är om man vill ha bra priser på flygbiljetterna bör man vara ute i god tid. Vi själva brukar åka med Norwegian och Vueling. Här kan man få jättebra priser och man kan i bland även göra riktiga fynd på flygresorna.
Idag bär det iväg på konferens med Vision i dagarna två. Platsen är Örenäs slott och här är det helt underbart. Man blir väl omhändertagen, härlig natur och inte minst mycket god mat. Sen träffar jag många härliga människor från vision och får många bra tankar med mig hem.

Tankarna går till ...

Det är saknaden som är stor och man tänker många tankar. Mina tankar är hos min mormor Tora som var en stor förebild i mitt liv och en glädjens kvinna.
Sen finns tankarna hos Moa som var en stor glädjespridare trots alla motgångar hon hade. Hon lämnar ett stort tomrum hos mig men väljer att minnas hennes glädje och sprallighet. 
 
Tänk på era nära och kära för vem vet det kan vara försent innan man anar det.