Då var det dags igen....

Då var det måndag igen och Magnus väckarklocka ringde kl 03.00. Jag gick upp och gjorde ett toabesök sen raka väg och sen tillbaka till sängen. Men det var svårt att somna om och Magnus skulle åka iväg klockan 04.00. Då tittade han in och pussade mig hej då. Han åker med jobbet till Skellefteå i nästan två veckor. Så jag är gräsänkling nu. Tur att man har jobbet att fördriva sin tid med :D. Så nu sitter jag och väntar på att han ska ringa för att tala om för mig att dom är framme.

Sen har jag haft ett pass med zumba igen. Så man är rätt slut och somnar nog snabbt som bara den.
Det är lite problem med höger och vänster, samt fram och bak. Efter 14 gånger ska jag nog ha koll på det:). Men även om man inte kan stegen så bra så gör man sitt bästa. Framför allt så dansar man och inte står stilla. Sen är det att vi har roligt framför allt. Så nu är det bara att vänta på värken imorgon.
Så välkommen:

Nu fungerar det igen....


När jag kom hem i fredags så hade comhem problem med bredbandet. Det innebar inget internet för oss i familjen. Men det gjorde inte så mycket eftersom Elin och Julias kusin kom för att tillbringa hela helgen hos oss. Vi hade bokat en filmhelg, Harry potter stod på schemat. Eftersom de hade nyligen sänt dom två första så började vi på den tredje filmen. Dessa filmer tog slut på lördagseftermiddagen. Då letade vi fram Dr Dolittle filmerna, 4 st.

Så här glad blir man för lite film.

Vi var väldigt nyttiga!

Somliga hade egna skålar med diverse onyttiga "saker" :)

Vi har haft en mysig helg utan internet men fuskade lite via telefonerna.
Nu är det så att routern är den som lagt av och inte vill fungera som jag vill. Har fått beställa en ny via comhem så att man kan få supporten hos dem med. En fördel att ha allt samlat så slipper man ringa en massa support firmor.

Nu ska man vara gräsänkling en tid. Magnus ska uppåt i landet för att jobba och är borta i minst 1 ½ vecka. Så idag bakade han mitt goda bröd så jag klarar mig till han kommer hem, tack älskling. ;)

En dag kvar på veckan!!!

Idag så var det en lugn dag. Hade ett par möte och sen var jag på en avtackning. En kille som började ungefär samtidig som jag skulle sluta. Han hade blivit erbjuden en annan tjänst med bättre betalt så klart.

Tur att den är här i morgon!!! :D