Varför ska det var så svårt.....

Idag åkte Mikiz tillbaka till sitt liv i London och skolan som startar snart. Hennes fästman väntar på hennes hemkomst. Nu dröjer det ett par månader innan dom kommer på besök igen. Jag längtar redan till dess. Det är som jag sagt många gånger tidigare tur att internet finns och att man är lite datanörd. Det känns inte så långt emellan oss som det i verkligheten är.
Åter igen så är det vissa saker man i verkligehten önskar att man bara kunde knäppa sina fingar och allt löste sig. Det konstiga är att det känns just nu som bara min familj drabbas av det ena sen det andra hela tiden. Varför just oss?
Tänk om vi slapp en massa bekymmer under minst ett par år! Tycker att det är vår tur nu, att slippa tänka på en massa negativa saker.
Älskar min familj över allt annat på denna jord men vore tacksam om man slapp bekymmer. Sen vet jag att man alltid kommer att ha viss oro över de sina men det ligger i det normala. Men man kan undra vart världen är på väg när det är så många arbetslösa och man inte kan tjäna tillräckligt med pengar så att man kan göra rätt för sig.
Någonstans på vägen så har man glömt att höja arbetslöshetsersättningen och ännu värre är det för ungdomarna. Regeringen är samma skit oavsett vem som än styr. För kan dom inte ordna arbete till alla eller se till att man åtminstone har det som behövs, så kan vi nästan vara utan dem. Tycker att jag betalar hur mycket skatt och olika avgifter till vårt samhälle men vad har jag igen för det!
Tror jag sticker och bosätter mig någon annanstans på denna jord men med min tur så är det samma skit där med. Skulle vara nöjd bara det är varmt där.
Just nu så tycer jag att min hjärna inte kan hantera mer. Där finns inte plats till mer och ändå så tycks det aldrig ta slut.
Ta semester, det skulle jag vilja men behöver komma ifrån och det finns inte utrymme till det tyvärr.
Vem vet en vacker dag kanske det regnar manna från himmeln eller vad man nu säger!!!!
Älska hela min familj mer än något på denna jord.

SÄLJES, SÄLJES, SÄLJES!!!

Här kommer jag att lägga ut alla mina klara arbeten och finns det något intresse så är det bara att höra av er. Priset står under bilden och paketering samt frakt tillkommer. Mina priser är inte dyra och det är endast ett litet pålägg på garnkostnaden. Detta är för att jag tycker det är så kul att hålla på med att sticka och virka. Jag har gett bort jätte många alster till vänner och släkt men tänkte att jag kanske kan får tillbaka en liten slant att köpa nytt garn för. :)
Bor någon i närheten och vill komma och titta på dem i verkligheten så är ni välkomna.

En rundstickad sjal i ren ull.
Pris: 150 kr
 

Rundstickad sjal i svartbrunt pälsgarn.
Pris: 100 kr

Rosagrå med lite vitt, rundstickad sjal i acryl.

Trekants sjal som är virkad i rosa pälsgarn.
Pris: 100 kr

Rundstickad sjal i rostsvart effektgarn.
Pris: 130 kr

Pastellfärgad effektgarn.
Pris: 130 kr

Rundstickad sjal i grönmelerad med silverglans i effekt garn.
Pris: 150 kr

Grön melerad sjal i glansigt bandgarn.
Pris: 150 kr

Grönmelerad rundstickad sjal i bandgarn.
Pris: 100 kr

Rosa med lite pälsgarn i kanten, rundstickad.
Pris: 100 kr

Rundstickad sjal i blått bandgarn med päls i mitten.
Pris: 125 kr

Rundstickad i vitt ullgarn.
Pris: 150 kr

Rundstickad i blått med lite päls i kanten.
Pris: 100 kr

Trekanststickad sjal i ljusrosa.
Pris: 100 kr

Virkad trekants sjal mindre model i bandgarn.
Pris: 100 kr
 

Brun rundstickad sjal i bomull med paljetter.
Pris: 150 kr

Nougatfärgad rundstickad sjal.
Pris: 100 kr

Rosa bandgarn stickat på längden sen sydd ihop till en rundning.
Pris: 100 kr

Virkad trekants sjal i glansigt garn.
Pris: 100 kr

Rundstickad sjal i ljusbrunt och vitt.
Pris: 130 kr
 
Vantar i akrylgran och pälsgarn, ett par i rosa samt ett par i ljusblått.
Pris: 70 kr/paret

Mössor.
Pris: 50 kr/st
 

Foto session idag!

Mikiz har idag fotat alla mina halsdukar, vantar, sjalar samt handledsvärmare idag. Detta för att jag ska kunna lägga upp dem ordenligt här på blogg. Kan kanske finnas de som är intresserade av att köpa någon av dem. :)
Detta tar lite tid men tror att jag ska ha fixat det till imorgon och då kommer bilderna att ligga under kategorin handarbete med rubriken: Säljes, Säljes, Säljes!!!

Sen åkte vi och handlade lite på maxi och Mikiz skulle göra sin berömda kycklinggryta med creme fraiche sås som smakar tomat och ris till detta. Så går tiden fort när man har roligt och på onsdag så åker hon hem igen till sin fästman i London. Så börjar hennes skola i mitten av september. Det kommer att bli tomt efter henne och då kommer båda två. Det är alltid lika roligt när Dennis följer med, för han är en kul kille. Detta är första gången på två år som dom varit ifrån varandra.
Så det blir hennes sista år på collage och hoppas att hon kan får jobba med fotografering sen för hon är jätte duktig.

Denna bild har hon tagit och finns säkert till salu om någon finner intresse i den. Hon är billig med sina foto och skickar dem från London. Sen får man själva rama in dem. Den dyraste är A1 och kostar 550 kronor. Kolla gärna in hennes blogg under For Sale.