Mätare....

Idag hade jag en tid hos läkaren på endokrinologimottagningen i Hässleholm. Detta för att mitt långtidsblodsocker spökar för mig och ligger alldeles för lågt. Läkaren frågade mig en massa frågor och jag svarade på allt. Det var allt från: svimmar du?, har du hjärtklappning? svettas du plötsligt? m.m.Nu bestämde han att jag ska gå omkring med en knapp på armen :)
 
Så här ser den ut och via den ska jag läsa av mitt socker flera gånger om dagen. Den sitter på min ena "änglavinge" och dallrar runt.
Denna lilla apparat skannar av knappen och jag kan se direkt vad mitt socker ligger på.  Så i två veckor ska jag göra detta sen blir det återbesök. Är det inte något fel på detta så ska jag göra några andra tester. Men detta skulle utesluta insulinoma men läkaren trodde inte det var det men bättre säker menade han. Tur är det för det vill jag inte ha. Så nu mäter jag på som bara den.
Ska lämna den direkt efter nyår sen blir jag kallad igen till läkaren. Så får vi se vad det är. Eftersom jag är GBY-opererad så spelar detta roll och man har sett så låga blodsocker efter dessa operationer. Hoppas på att hitta en lösning för jag gillar inte att gå om kring på detta viset. 

OJ .... vad tiden går fort!

Tiden bara försvinner och man hinner knappt blinka. Men så roligt allt är. Vi ordnade med den sista bussfärden för KAFFEs räkning och den bar iväg till Tivoli i Köpenhamn.
Jag och Anita hade så trevligt denna kväll. God mat och dryck i bussen till Köpenhamn.
Hamnade på ett kafe som serverade super goda GT men de såg ut som flytande sallad :)
Men jag gillar gin med gurka så bara mitt i prick på denna GT.
Fann några isbjörnar inne på tivolit :)
Så hittade vi en bar som serverade goda drinkar så vi drack flera stycken. Nu är det bartendern som tagit bilden och att fotogarafera var inte hans starka sida kan man klart säga!
De serverade en drink som heter Dark and stormy. Kanongod så jag for in på bolaget och köpte ingefärs öl, så att jag kan blanda den.
Sen var jag bjuden på en föreläsning med Claes Schmidt/Sara Lund. Denna dag var han Sara och föreläste om normkristiskt tänkade. Den gav en mycket och tänka på.
Så igår kväll hade vi en gemensamhets dag med jobbet och då var vi i Malmö. Chefen hade bokat tid på Boulebar med spel och mat. Här ser ni den vinnade klotet och det var mitt lag som vann, så klart :D
 

2 advent

Fortfarande har vi ingen snö och det är jag glad för. Min kropp vill till varma Spanien och njuta. Jag är glad så länge det inte kommer någon snö och kan gärna klara mig utan det. 
Alla planer inför julen är på gång, vi kommer att fira med min bror och hans nya familj. Vi fick julgodiset på vår lott och det ordnar vi gärna. 
Det blir ju inte så mycket ledig i jul och nyår.
Mannen och jag vi delar på hushållarbetet eftersom vi arbetar heltid båda två. Denna gången var det han som startade tvättmaskinen. Älskar min man men sagt till honom om han är osäkert gällade färger, stickat m.m. gälande tvätt fråga! När det är klart så hör jag från badrummet " du måste skoja"..... ut kommer han med denna tröja:
Denna tröja var i min storlek innan tvätten :) Nu är den i ett barns storlek, filtad och tät!!!
Så var det med den och nu får jag ju en anledning att stick mig en ny tröja!
Detta året blev min kompis tyvärr sjuk och jag stod själv på julmarkanden. Det blev en kanon härlig marknad med massor av människor och mitt lager minskade. Så nu håller jag på att jobba på nästa års lager till julmarkanden. Arbetar just nu på ett gäng mössor men det blir nog lite fler vantar och sockar med, gäller att fylla på lagret till nästa år.