Foto session idag!

Mikiz har idag fotat alla mina halsdukar, vantar, sjalar samt handledsvärmare idag. Detta för att jag ska kunna lägga upp dem ordenligt här på blogg. Kan kanske finnas de som är intresserade av att köpa någon av dem. :)
Detta tar lite tid men tror att jag ska ha fixat det till imorgon och då kommer bilderna att ligga under kategorin handarbete med rubriken: Säljes, Säljes, Säljes!!!

Sen åkte vi och handlade lite på maxi och Mikiz skulle göra sin berömda kycklinggryta med creme fraiche sås som smakar tomat och ris till detta. Så går tiden fort när man har roligt och på onsdag så åker hon hem igen till sin fästman i London. Så börjar hennes skola i mitten av september. Det kommer att bli tomt efter henne och då kommer båda två. Det är alltid lika roligt när Dennis följer med, för han är en kul kille. Detta är första gången på två år som dom varit ifrån varandra.
Så det blir hennes sista år på collage och hoppas att hon kan får jobba med fotografering sen för hon är jätte duktig.

Denna bild har hon tagit och finns säkert till salu om någon finner intresse i den. Hon är billig med sina foto och skickar dem från London. Sen får man själva rama in dem. Den dyraste är A1 och kostar 550 kronor. Kolla gärna in hennes blogg under For Sale.

Kommentera här: