Julafton 2011

Detta året så var vi hos andra delen av släkten dvs Magnus sida. Det var riktigt trevligt som vanligt att besöka dem. Vi har inte firat jul med dom på många år. Vi åkte dit vid ett tiden men var tvunga att svänga inom maxi för att fylla på förrådet av hostmedicin och lite annat. Vi är så hostiga samt snörvliga i vår familj.

Började med lite glögg innan kalle anka. Under tiden som kalle underhöllresten av familjerna så gjorde jag och värdinnan i ordning maten.

Sen lät vi oss väl smakas av den goda maten. Vi tackar värdparet för en god måltid. Alla lät sig väl smakas och blev väldigt mätta.

Sen kom tomten till alla som varit snälla och kolla så söt han är vår lilla tomte. Tomten hade till och med lagt dit egna julklappar till vår värd familj. Tog ett tag innan man listade ut vem den hemliga tomten var. :P


Sen blev det dans kring granen, kolla in dessa underbara bilder. Jag filmade med min kamera men det blev alldeles för mörkt efter som vi var tvunga att släcka granen när det skulle dansas. Men fyra danser blev det och det svängde som bara den. Titta och njut av vår glädje! :D
Tack till den härliga värd familjen och vi ses snart igen.

GOD FORTSÄTTNINGA ALLA MINA VÄNNER OCH LÄSARE.

Kommentera här: