Då var det klart.....

Fick sms ifredags om att våra pass var klara och kunde hämtas ut. Vår polis station stänger kl 15 på fredagarna så det fick vänta till idag. När vi slutade idag så tog vi vägen om polisen. Så när vi kommer dit, säger damen i luckan: kvittot!!! Jag börjar febrilt leta i min "lilla" väska som alltid innehåller allt. Medan min gubbe bara slänger fram sitt och damen tar glatt emot det. Här har vi en som förberett sig säger on glatt och jag letar som bara den. Finner inget men hon är snäll och tar mitt pass som är på väg att gå ut. Så nu är det bekräftat"jag ser ut som en terrorist på mitt pass". Undrar om jag någonsin kommer att bli insläpp på någon flygplats? Den snälla polisdamen tröstarmig och säger än har hon inte hört om någon som inte blivit insläpp pga sitt pass utseende, tur för mig! :P
Så nu kan jag åka till London men dom är ju lite kinkiga där. Fast det går nog bra ändå, tror inte att dom vill ha mig stövlandes runt på flygplatsen.

Mikiz och jag ska gå till en garn affär som är i närheten av där hennes nya arbete är. Det är vid behov men bättre än inget alls. Hon har precis lärt sig att sticka via skype av mig. Men vi ska bättra på det när jag kommer.

Sen tänkte jag att mikiz och jag ska gå på Fantomen på operan. Var och såg den 1991 när jag var i London för första gången.

Det är ju så att Peter Jöback ska spela fantomen och det hade varit super att få se honom i denna rollen. Jag hoppas att vi kan få biljetter till en av matine föreställningarna.

Kommentera här: