2 advent

Fortfarande har vi ingen snö och det är jag glad för. Min kropp vill till varma Spanien och njuta. Jag är glad så länge det inte kommer någon snö och kan gärna klara mig utan det. 
Alla planer inför julen är på gång, vi kommer att fira med min bror och hans nya familj. Vi fick julgodiset på vår lott och det ordnar vi gärna. 
Det blir ju inte så mycket ledig i jul och nyår.
Mannen och jag vi delar på hushållarbetet eftersom vi arbetar heltid båda två. Denna gången var det han som startade tvättmaskinen. Älskar min man men sagt till honom om han är osäkert gällade färger, stickat m.m. gälande tvätt fråga! När det är klart så hör jag från badrummet " du måste skoja"..... ut kommer han med denna tröja:
Denna tröja var i min storlek innan tvätten :) Nu är den i ett barns storlek, filtad och tät!!!
Så var det med den och nu får jag ju en anledning att stick mig en ny tröja!
Detta året blev min kompis tyvärr sjuk och jag stod själv på julmarkanden. Det blev en kanon härlig marknad med massor av människor och mitt lager minskade. Så nu håller jag på att jobba på nästa års lager till julmarkanden. Arbetar just nu på ett gäng mössor men det blir nog lite fler vantar och sockar med, gäller att fylla på lagret till nästa år.
 

Kommentera här: